Upcoming Workshops

IMG_5824_edited_edited.jpg

¯`*•.¸,¤°´✿.。.:*  Focusing i Hareskoven *.:。.✿`°¤,¸.•*´
af Ayo & Axel: Skinship_Berlin

Hvad er dit forhold til glæde og forbindelse?

Hvordan mærker du nydelse i din krop?

Hvordan oplever du at have en forbindelse til dig selv? til naturen? til andre mennesker omkring dig?

Hvad betyder naturen for din følelse af at høre til?

 

 

Det seneste års nedlukning af steder hvor grupper og fællesskaber har kunne møde hinanden, har gjort det nødendigt at finde nye måder at passe på os selv og hinanden. Vi må finde nye måder at bevare forbindelsen til vores egen krop, til andres kroppe og til verden omkring os. Vi har brug for at blive set som levende væsener der udvikler sig og vi har brug for at blive ved med at møde andre med et åbent hjerte. Vi har brug for forbindelse til hvad der er levende, og til det, der bringer os i kontakt med bevægelse, rytme, flow og mærke årstiderne skifte. 

 

Focusing

I workshoppen vil vi introducere en kropsterapeutisk teknik, der hedder focusing.  

Focusing er en stærk teknik, der oprindeligt er lavet for at hjælpe folk til at udvikle en evne til at være med kropslige sensationer og følelser. At lære at lytte til sin krops signaler, kan være som at lære et nyt sprog eller et instrument  og det er ikke mere mystisk, end at det er noget man kan lære ved at øve sig. Focusing er en anti-hierakisk tilgang til terapi, hvor man støtter hinanden i at være eksperten over sin egen krop. Vi vil undervise i værktøjer, man kan tage med hjem og øve med sine venner eller alene.  

 

Intentionen med focusing er at udvikle en selvbevidsthed og en opmærksomhed af kroppens indre landskab. Ved at træne nærvær og evnen at lytte til sin egen krops reaktioner, kan det blive lettere at være tilstede med sine egne og andres følelser.  Focusing er baseret på, at når vi giver kroppen tid og plads til at kommunikere og udtrykke vil der helt naturligt ske en fordøjelse af følelser og oplevelser. Det er en øvelse i at lade ting passere videre og ændre sig, istedet for at have en følelse i at sidde fas

 

Hvad skal vi lave?

Vi mødes på Hareskov station og går sammen lidt ind i skoven for at præsentere programmet for de næste 2.5 timer og for at møde hinanden. Vi vil gå længere ind i skoven, for at lave selve focusing øvelsen med lidt hjælp fra træerne. Til sidst går vi tilbage til vores udgangspunkt og drikker en kom varm kakao. 

 

Er det ikke lidt for koldt?

Vi vil løbende facilitere lidt bevægelse der kan få blodet til at bringe varme rundt i kroppene. Derudover er det lettere at have en god tur i det kølige nordiske forårsvejr, hvis man er gavmild med sin påklædning. varme sokker og sko, en hue, handsker, et ekstra lag og måske endda et tæppe. 

 

Registrering 

Vi vil gerne holde gruppen lille or corona-venlig. Så det er nødvendigt at sende en mail og registrere sig til:  

axelbodywork@gmail.com

 

Donationer

Prisen for workshoppen er en sliding scale mellem 100 og 200 kr, baseret på indkomst. 

Hvis du ikke har nogen penge, er du stadig velkommen til at deltage. 

 

Sted

Vi mødes lige udenfor Hareskov st. 

 

Dato og tid

Vi laver workshoppen tre søndag eftermiddage, og du kan komme til en af dem eller til dem begge to. 

 

  • Søndag d. 18 april kl 13.00 - 15.30 

  • Søndag d. 3. maj kl 13.00 - 15.30  

  • Søndag d. 16. maj kl 13.00 - 15.30

AXEL 

Jeg bor i Berlin, hvor jeg arbejder som samtalebaseret kropsterapeut. Før Berlin, boede jeg i København i mange år, og har en baggrund i trans- og queer aktivisme. For tiden er jeg særligt interesseret i hvordan man kan bruge kropsterapi til at støtte sig selv og andre, i at skabe en vedvarende aktivistisk kultur hvor kroppens sprog bliver hørt. Jeg arbejder med individer og grupper fra en intention om at hjælpe med at mærke styrke, ressourcer, skabe modstandskraft og skabe plads til at udforske hvem vi er.  

Jeg identificerer mig som trans på et maskulint spektrum. 

www.axelbodywork.com 

AYO

I am educated as a Sexological Bodyworker and currently studying Mind/Body Therapy. I am co-founder of Skinship_Berlin - a touch based place for kinship; and facilitating embodied intimacy for individuals, couples and groups. My passion is to create healthy and healing somatic spaces, mainly but not only for queer people, to relate, grow and connect. My background is rooted in activism, nature and communities and I believe in cultivating the sense of belonging and interconnectedness as a path for growth. 

I am a nonbinary transperson and uses pronoun they/them.

www.touchedbodywork.com